Spitale

Domenii

Proiecte Multidisciplinare complexe

Sectorul imobilelor ce găzduiesc instituții pentru sănătate este poate unul dintre cele mai provocatoare domenii în care poate activa o companie pentru construcții. Pentru a lucra în cadrul unor astfel de proiecte este necesară o echipă bine integrată și puternic multidisciplinară, ce conține atât specialiști din domeniul construcțiilor, cât și din domeniul medical.

La Popp & Asociații avem această capacitate, fiind obișnuiți cu lucrul atât pentru sectorul public cât și pentru cel privat, precum și cu gestionarea interdiciplinară a proiectelor de complexitate deosebită.

La fiecare proiect pe care îl abordăm, lucrăm adesea cu toți factorii decizionali implicați pentru a ne asigura că serviciile noastre de consultanță și soluțiile oferite sunt adaptate specific nevoilor fiecărui client în parte. Ne asigurăm astfel încă de la început că proiectul beneficiază de cele mai bune decizii, soluții și strategii pentru realizarea unor facilități reziliente și sustenabile.

 

Cele mai reprezentative lucrări realizate de Popp & Asociații în domeniul spitalelor includ Centrul Oncologic SanadorRestaurarea Spitalului WitingInstitutul Regional de Oncologie Timișoara, Spitalul de urgență al M.A.I. „Prof. Dr. Dimitrie Gerota“ și Spitalul Clinic de urgență pentru copii „Marie Sklodowska Curie”.

Explorează
studiile noastre de caz

Vezi toate proiectele