Hoteluri

Domenii

Clădiri Simbol

La Popp & Asociații eficiența proiectelor are întotdeauna o însemnătate deosebită. Reușim astfel să gestionăm și să îndeplinim rapid solicitările, ideile și termenele ambițioase ale clienților noștri fără să compromitem însă experiența resimțită de utilizatorii finali ai spațiilor create. Indiferent de tema primită, indiferent de faptul că proiectele implică realizarea unei noi dezvoltări sau conversia și reabilitarea unui imobil existent, reușim să maximizăm valoarea și profitabilitatea proprietăților rezultate.

Experiența noastră în realizarea proiectelor de hoteluri este diversă și variată, incluzând atât construcții noi, precum hotelul Ramada din Sibiu, dar și conversia de construcții existente, precum vechiul palat al băncii Marmorosch-Blank.

Valorile și principiile de proiectare implementate de Popp & Asociații se identifică cu ambiția dezvoltatorilor și operatorilor din sectorul hotelier. Proiectele din portofoliul Popp & Asociații se transformă adesea în simboluri pentru comunitățile și zonele în care sunt realizate.

Explorează
studiile noastre de caz

Vezi toate proiectele

Hoteluri

Sibiu

Consultanță

București

Consultanță

Brașov

Hoteluri

Sibiu

Consultanță

București

Consultanță

Brașov