Facilități pentru Sport

Domenii

Arene ce reunesc comunități locale

 

Arenele sportive sunt locuri vibrante care au capacitatea de a reuni comunități locale și de a ocroti diversitatea generată de competițiile sportive. Obținerea însă a unui echilibru între mulțumirea comunității locale și îndeplinirea necesităților clienților poate fi o reală provocare.

 

Popp & Asociații are capacitatea și expertiza de a oferi servicii complete de consultanță și proiectare pentru dezvoltarea arenelor și facilităților sportive la cele mai înalte standarde, cu atât mai mult cu cât organizarea evenimeltelor sportive majore este din ce în ce mai mult o modalitate de a promova dezvoltarea regenerativă a unei zone, a pieței locurilor de muncă, a infrastructurii de transport sau a celei rezidențiale. Astfel, este extrem de important ca abordarea conceptuală a facilităților sportive să înglobeze încă de la început o utilizare pe termen lung, sustenabilă din punct de vedere financiar și social.

 

Principalele lucrări în segmentul facilități pentru sport includ realizarea proiectării generale pentru stadioanele Steaua și Rapid din București, precum și realizarea studiului de fezabilitate pentru stadioanele din Constanța și Târgoviște.

Explorează
studiile noastre de caz

Vezi toate proiectele

Proiecte

București

Proiecte

București