Monumente Istorice

Domenii

Soluții pentru o lume în schimbare

Extinderea vieții imobilelor existente este benefică tuturor factorilor implicați, fie că vorbim despre comunitatea pe care acestea o definesc, de utilizatorii lor direcți, de proprietarii acestora sau de mediul înconjurător.

Echipa noastră deține expertiza tehnică necesară pentru atingerea echilibrului delicat dintre necesitățile beneficiarilor, adesea ancorate în realitatea concretă a pieței în care activează si dorința de a conserva, de a reabilita și transmite generațiilor următoare imobile care au definit comunitățile de care aparțin.

În cei 18 ani de existență, colectivul Popp & Asociații a oferit servicii de consultanță și proiectare pentru reabilitarea și reincluderea în circuitul social și economic a unor construcții emblematice la nivel național. Printre acestea pot fi enumerate Palatul de Justiție din București, Palatul Patriarhiei, Librăria Cărturești-Carusel, Biserica Evanghelică de Confesiune Augustină din Sibiu, Palatul Marmorosch-Blank sau imobilul Grand Hotel du Boulevard din București.