Monumente Istorice

Domenii

Soluții pentru o lume în schimbare

Extinderea vieții clădirilor existente este benefică tuturor celor implicați, fie că vorbim despre comunitatea pe care acestea o definesc, de utilizatorii direcți, de proprietarii acestora sau de mediul înconjurător.

 

Echipa noastră deține experiența tehnică necesară pentru atingerea echilibrului delicat dintre necesitățile beneficiarilor (adesea ancorate în realitatea concretă a pieței în care activează) si dorința de a conserva, de a reabilita și transmite generațiilor următoare imobile care au definit comunitățile de care aparțin.

 

În cei 20 de ani de existență, echipa Popp & Asociații a oferit servicii de consultanță și proiectare pentru reabilitarea și reincluderea în circuitul social și economic a unor construcții emblematice la nivel național. Printre acestea pot fi enumerate Palatul de Justiție din București, Palatul Patriarhiei, Librăria Cărturești-Carusel, Biserica Evanghelică de Confesiune Augustină din Sibiu, Palatul Marmorosch-Blank sau imobilul Grand Hotel du Boulevard din București.