Aeroporturi

Domenii

Conlucrarea tuturor factorilor implicați

Proiectarea construcțiilor aeroportuare este probabil una dintre cele mai provocatoare activități desfășurate într-un birou de proiectare. Pentru aceasta este adesea necesară conlucrarea nu doar a tuturor specialităților implicate în proiect, ci și a autorităților publice. Pornind de la nevoile clientului și a bazinului geografic pe care noua infrastructură o va deservi, toate entitățile implicate lucrează pentru îndeplinirea rigorilor și standardelor internaționale din domeniu, iar noi ne asigurăm ca noul centru de transport se încadrează în tendințele actuale din domeniu și îndeplinește toate necesitățile clientului nostru.

Gama de servicii oferite de Popp & Asociații vine în întâmpinarea partenerilor noștri pe întregul proces de realizare a unui complex aeroportuar, pornind de la planificare și concept până la implementarea și monitorizarea fiecărei componente în parte. Astfel, integrând experiența vastă în activitatea desfășurată, devenim un partener de neînlocuit pentru colaboratorii noștri.

Lucrările cele mai reprezentative realizate de Popp & Asociații în domeniul aeroporturilor includ Terminalul de Pasageri al Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav și Terminalul Finger al Aeroportului Internațional Henri Coandă.